Честит първи учебен ден!

15.09.2022 / 17:32

На 15 септември  в ДГ „Детски Рай започна новата учебна година. Денят беше отбелязан празнично с много емоции, смях и приятни изненади.

В слънчевата утрин малчуганите пристигнаха в детската градина щастливи, че отново се срещат с любимите си приятели и учители. Цветните и украсени дворове бяха огласени от празнична музика и детски глъч. От далечна страна пристигна и любим герой на всички деца - Пипи дългото чорапче, а във филиала на градината познатите на децата Доли и Моли. Малките възпитаници зарадваха всички с богат репертоар от песни, стихчета и танци.

 

Развълнувана, директорката на детската градина г - жа Дора Янкова пожела на щастливите малчугани незабравимо детство в прекрасната и слънчева детска градина, а на екипа спокойна работа и много сили, вяра и решителност, за да се справи с новите предизвикателства.

 

За първи път прага на детската градина пристъпиха и нейните най - малки възпитаници. Те бяха посрещнати с майчина любов от първите им учители.

 

Честита да ни е новата учебна година, деца!

Бъдете здрави, лъчезарни и винаги отворени към знанието! Откривайте света с интерес и любопитство, мечтайте и сбъдвайте мечтите си!

 
 

Copyright © 2008-2024 ДГ "Детски рай" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев