ПРИЕМ НА ДЕЦА В ДЕТСКА ГРАДИНА „ДЕТСКИ РАЙ“, ГРАД СЛИВЕН

ПРИЕМ В ДЕТСКА ГРАДИНА "ДЕТСКИ РАЙ", ГРАД
29.03.2021 / 20:08

ДЕТСКА ГРАДИНА „ДЕТСКИ РАЙ“, ГРАД СЛИВЕН

СЪОБЩЕНИЕ

На вниманието на родителите на деца ,

на които предстои да кандидатстват за детската градина. Обявени са свободните места за две първи възрастови групи за деца родени 2018 година за двете сгради на детската градина. Има свободни места и за деца родени през 2017 година.

Ако някой от Вас все още не е подал електронно заявление за тази година, може да го направи сега. Системата е отворена за регистрации на нови заявления / редакция на съществуващи заявления е от 2 до 10 април 2021 година.

Предимствата могат да ползват :

Деца, чиито родители са в трудово, служебно приравнено правоотношение или се самоосигуряват (вкл., когато родител е в платен годишен отпуск за отглеждане на дете):МАЙКА

Деца, чиито родители са в трудово, служебно приравнено правоотношение или се самоосигуряват (вкл., когато родител е в платен годишен отпуск за отглеждане на дете):БАЩА

Деца от многодетни семейства с три и повече деца до 18 години.

Деца – сираци и полусираци

Деца със специални образователни потребности и /или хронични заболявания, определени с решение на ТЕЛК/НЕЛК с 50% и над 50% към 01 януари в годината на приема.

Деца, чиито родител/ официален настойник, подаващ заявлението, има трайно намалена работоспособност над 71

Обявяване на резултатите от класирането 13 април 2021 година.

Родителите на всички приети деца трябва да потвърдят приема и да донесат документи, с които да удостоверят предимствата - напр. бележка от работодател, че работите по трудов договор или самоосигурителна книжка, ТЕЛК решение или други.

Потвърждаването на прием от 14 до 21 април 2021 година

След тази дата непотвърдените деца отпадат от класирането. Ако някой среща затруднения с електронното заявление може да ни потърси в градината за помощ 0896788954- директор Дора Янкова.

ОЧАКВАМЕ С РАДОСТ НОВИТЕ СИ ВЪЗПИТАНИЦИ!

Още снимки от новината

ПРИЕМ В ДЕТСКА ГРАДИНА "ДЕТСКИ РАЙ", ГРАД СЛИВЕН

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ДГ "Детски рай" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев